Buat Survey Dapat Duit - GlobalTestMarket

3:50 PTG

(0) Comments

Anda pernah dengar tentang GlobalTestMarket.com???

Ini adalah salah satu laman web survey yang boleh diercayai. Maksud dipercayai ialah mereka benar-benar memberi ganjaran atas usaha anda. Saya sendiri telah menikmati ganjaran hasil daripada melakukan survey di laman web tersebut.

Untuk pengetahuan anda, untuk mendapat ganjaran dalam laman survey ini, anda mestilah mengumpul point minimum sebanyak 1000 point untuk ditebus kepada USD50. Setiap survey pula mempunya mata ganjaran berbeza-beza bergantung kepada panjang survey tersebut. Ada survey yang menawarkan mata ganjaran 20 mata, 30 mata, 60 mata, dan ada juga sehingga 200 hingga 300 mata ganjaran dalam 1 survey. Namun demikian, jika anda disaring keluar dalam mana-mana survey, anda akan tetap mendapat 5 mata ganjaran.

Bagi anda yang selalu online haruslah jadikan aktiviti menjawab survey ini sebagai salah satu aktiviti anda semasa online kerana ia lebih memanfaatkan masa yang anda luangkan semasa online.

Untuk sesiapa yg berminat menyertai survey ini, anda boleh pergi ke laman web ini untuk mendaftar 

Selepas mendaftar, anda perlu memasukkan butiran diri anda yg terperinci dalam laman web tersebut untuk memudahkan mereka menghantar survey yang sesuai dengan anda.

Akhir sekali, anda juga boleh menjemput rakan anda untuk menyertai laman web survey tersebut. Apabila rakan anda telah mendaftar atas jemputan anda, anda akan diberikan 20 mata ganjaran percuma sebagai hadiah.

Mulakan sekarang!!!

arasandy

0 Responses to "Buat Survey Dapat Duit - GlobalTestMarket"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Andysonslife latest post

Black is Elegant | White is Sacred